Nyhedsbrev

Få nyhederne fra Kulturhuset:

For at tilmelde dig til vores nyhedsbrev bedes du indtaste nedenstående ekstra oplysninger.

Tip en ven

Festlig Take Away Nytårsmenu

Gastronomisk assistance nytårsaften

Lad Kulturhuset Blokhus hjælpe med det gastronomiske på nytårsaften.
Menuen er klargjort og lige til at anrette og der medfølger en
udførlig vejledning, så alt er lige til at gå til...
Nemmere kan det ikke være at imponere dine gæster på årets sidste aften.

Online bestilling senest d. 29/12 2016.

 Din bestilling skal afhentes i Kulturhuset Blokhus 

den 31/12 2016 mellem kl. 11-13.

(Husk at tjekke at alt er i kassen)

 

BEMÆRK! Vi åbner op for online bestilling

her på siden i november.

 

 

Kulturhusets festlige

Take Away Nytårs Menu:

FORRET:
 
Laks
Rørt varmrøget laks fra egen rygeovn, rørt med dild og creme fraiche.
Serveret med marinerede salater. Hertil smørristet brød.
 
 
HOVEDRET:
 
Oksemørbrad
Rosastegt oksemørbrad med hvidløg og rosmarin
serveret med selleripuré, bagte forårsløg, forårsløgsolie og syltede tomater.
Hertil Pommes Royal med timian og kalveglace.
 
 
DESSERT:
 
Penna Cotta
Grand Cru Bora-Bora vanilje penna cotta.
Hertil blød karamel, syltede solbær
og krystalliseret hvid chokolade med mynte.
 
 
Take Away pris pr. couvert kr. 355.-
Inkl. emballage, pakning og udførlig vejledning
 
 
 

Mulighed for ekstra tilkøb til menuen:

 
Appetizer i form af terrin af andeconfit
med sprød rug og aioli.
Pr. couvert kr. 35.-


4 slags oste med rugkiks
og syltede valnødder.
Pr. couvert kr. 95.-


3 slags hjemmelavede små chokoladegodter
til kaffen eller champagnen kl. 24.00
Pr. couvert kr. 35.-


Natmad i form af dansk pølsebord
Pr. couvert kr. 85.-