Nyhedsbrev

Få nyhederne fra Kulturhuset:

For at tilmelde dig til vores nyhedsbrev bedes du indtaste nedenstående ekstra oplysninger.

Tip en ven

Foredrag med Thomas Rathsack fredag d. 23. februar 2018

 Rathsack – Råt for usødet !
 

 
Thomas Rathsack, forfatter og tidl. jægersoldat, kommer på sin danmarksturné med sit nye foredrag ”Rathsack – Råt for usødet” til Kulturhuset i Blokhus fredag d. 23. februar 2018 kl. 19.30
 
Tilværelsen kan være tung og besværlig, og de fleste af os møder mange bump på livets vej. Du oplever nedture, modgang og skuffelser, som enten knækker dig, svækker dig eller gør dig stærkere.
 
Thomas Rathsack afliver i dette nye foredrag myten om jægersoldaten som den perfekte supermand, der knuser al modgang med en stålnæve og valser uskadt igennem tilværelsen. En jægersoldat er ikke immun over for nederlag og nedture – og Thomas er ingen undtagelse.
 
I foredraget fortæller han på vanlig direkte og ærlig vis både om sine private og professionelle op- og nedture – og ikke mindst hvordan han undgik den destruktive selvmedlidenhed men i stedet rejste sig og fortsatte med at kæmpe trods modgang.
Foredraget er helt nyt og har premiere landet over i starten af 2018. Til den tid kan vi også følge Thomas på TV2 i Sæson 2 af ”Korpset”, hvor han i egenskab af chefinstruktør RAT udvælger de aspiranter, der er gjort af det rette stof.
 
Så er du nysgerrig efter vide mere om, hvordan livets flaskehalse og kriser også kan håndteres, ser vi frem til at dele en aften med dig. Thomas medbringer sine bøger, som signeres på stedet, hvis du køber dem på dagen eller sammen med billetterne.
Der er ingen pause men masser af tid. Thomas går ikke hjem før alle spørgsmål er besvaret, og inden foredraget, er der mulighed for at købe rigtig god forplejning.
 
Enten kan du købe god mad sammen med billetten og sikre dig en god og lang aften. Du kan også vælge at købe drikkevarer på stedet inden foredraget. Vi glæder os til at dele aftenen med dig, og lover dig, at du får det hele med Rathsack - Råt for usødet !
 
 
 
Billetter kan også købes fysisk i Kulturhuset, Blokhus
 
Foredrag kr. 195,- (+ online billetgebyr kr. 3,50)
Foredraget starter kl. 19.30.
 
Middag og foredrag - voksenbillet kr. 295,- (+ online billetgebyr kr. 3,50)
Voksenbillet - gælder også for børn over 10 år. Middagen er jægergryde med tilbehør og serveres i tidsrummet kl. 18.00-19.30.
 
Middag og foredrag - børnebillet kr. 235,- (+ online billetgebyr kr. 3,50)
Børnebillet - gælder for børn til og med 10 år. Middagen er jægergryde med tilbehør og serveres i tidsrummet kl. 18.00-19.30.