Festmenuer

Sammensæt selv din menu. Tallerkenanrettet, fadserveret eller som buffet.

Forretter
- tallerkenanrettet

1.     Hønsesalat med stegte ananas på bund af sprød salat med bacon. Kr. 99,-

2.     Serranoskinke med melon, salat med balsamico creme. Kr. 99,-

3.     Tarteletter med høns i asparges. Kr. 99,-

4.     Røget unghane med estragon mayo og marineret salat. Kr. 99,-

5.     Varmrøget laks med peberrodscreme, salat og syltede fennikel. Kr. 115,-

6.     Klassisk rejecocktail af friske rejer og alt tilbehør. Kr. 115,-

7.     Tunmousse med rejer, asparges og salat. Kr. 115,-

8.     Tapas tallerken med 3 små anretninger, efter kokkenes valg. Kr. 145,-

9.     Fiskesymfoni med 4 slags fisk efter sæson.  Kr. 175,- 

Hertil brød og smør.

Min. 12 personer eller efter aftale.

Såfremt menuen ønskes serveret som ta’ selv buffet, tillægges der kr. 75,- pr. couvert.

Hovedretter
- tallerkenanrettet &/eller fad

10. Glaseret landskinke med årstidens garniture, flødekartofler samt flødeskysauce. Kr. 190,-

11. Helstegt grisekam, æbler med ribsgelé, rødkål, svesker, franske kartofler,

hvide og brunede kartofler og flødeskysauce. Kr. 190,-

12. Grisekam stegt som vildt med årstidens garniture, hvide kartofler, waldorfsalat og flødeskysauce. Kr. 190,-

13. Klassisk hamburgerryg med årstidens garniture, persillekartofler og aspargesflødesauce. Kr. 190,-

14. Gammeldags oksesteg af ungkvæg med bønner, waldorfsalat, tyttebær,

hvide og brunede kartofler og skysauce. Kr. 190,-

15. Rosastegt oksefilet eller kalvefilet med årstidens garniture, smørstegte petitkartofler og rødvinssauce. Kr. 250,-

16. Rosastegt kalvemørbrad eller oksemørbrad med årstidens garniture,

krydrede petitkartofler og kraftig flødeskysauce. Kr. 275,- 

Såfremt menuen ønskes serveret som ta’ selv buffet, tillægges der kr. 75,- pr. couvert.

Min. 12 personer eller efter aftale.


Desserter 
- tallerkenanrettet

17. Husets Trifli efter sæson. Kr. 95,-

18. Gammeldags æblekage med makroner og flødeskum. Kr. 95,-

19. Hjemmelavet islagkage surprise med frisk frugt. Kr. 125,-

20. Pære Belle Helene. Vaniljesyltede pærer med et twist af rødvin, hjemmelavet flødeis og chokoladesauce. Kr. 125,-

21. Dessert symfoni med kage, is og frugt. Kr. 135,-

22. Gateau Marcel - verdens bedste chokoladekage med chokolademousse, sorbet is og friske bær. Kr. 125,-


Natmad
- ta' selv buffet

23. Klar hønsekødssuppe med kød- og melboller. Hertil flutes. Kr. 95,-

24.  Flødelegeret aspargessuppe med kødboller. Hertil flutes. Kr. 95,-

25.  Karrysuppe med hønsekød, piment og ris. Hertil flutes. Kr. 95,-

26.  Hjemmelavede frikadeller med kold kartoffelsalat, rugbrød og surt. Kr. 95,-

27.  Tarteletter med høns i asparges. Kr. 95,-

28.  Hotdogs med røde pølser og alt det klassiske tilbehør. Kr. 115,-

29.  2 slags hjemmelavede tærter med mix salat og creme fraiche dressing. Kr. 115,-

30.  Chefkokkens pålægsplanke. Hertil brød og smør. Kr. 195,-


Heldags- & aftenarrangement
ALL INCLUSIVE EKSEMPEL


Forretter fra nr. 1-4. Hovedretter fra nr. 10-14. Desserter fra nr. 17-20.
3 retters menu med forret, hovedret og dessert.
Velkomstdrink samt øl, sodavand og husets gode vine ad libitum i 6 timer.
Derefter kr. 89,- pr. person pr. time. Kaffe/te med småkager eller kransekagekonfekt.
All Inclusive til specialpris kr. 700,- pr. person

Luksusarrangement
EKSKLUSIV DAG ELLER AFTEN MED EKSTRA FORKÆLELSE

Start med et dejligt glas bobler
Menuen er en valgfri 4 retters eksklusiv menu - sammensæt selv eller ta' på rejse i køkkenchefens univers.
Til menuen serveres udsøgte vine fra spændende producenter.
Efter middagen serveres kaffe, avec og Irish coffee samt lækker kransekage.
Drikkevarer ad libitum; med øl, vand og vin i 6 timer.
Derefter kr. 89,- pr. person pr. time.
Valgfri natmad.
All Inclusive - pr. person kr. 1.295,-